Napísali o nás

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Kvalitný tovar,


28.12.2019

Overený zákazník
2.502.502.502.502.50
Výhody:
Rychle dodanie


19.11.2019

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Kvalita tovaru Doba dodania Komunikácia s eshopom Prehľadnosť eshopu a veľký výber
Celkový názor:
Určite to nebol môj posledný nákup, tovar je kvalitný a totožný s fotografiou. Vyberie si naozaj každý chlap, pekné darčekové balenia. Balík bol doručeny už na druhý deň. Ďakujem


04.11.2019

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Kvalitny tovar Rychle dodanie Darcek k nakupu Vemi rada nakupujem s tejto stranky Nižšie ceny a ako u inych predajcov
Celkový názor:
S kazdym tovarom som bola vzdy spokojna takze len odporucam


26.11.2019

Overený zákazník
5.005.005.005.005.00
Výhody:
Rýchlosť Kvalita tovaru Darčeky navyše Ochota Balenie
Celkový názor:
Všetko prebehlo v poriadku ako vždy pri tejto stránke.


26.10.2019

Oblečenie

Pánske oblečenie

Chcete zaujať a vyvolať svojím zjavom dobrý dojem? To, čo na to potrebujete, je práve kvalitné, starostlivo vybrané oblečenie, ktoré nesie punc klasiky a zároveň kráča s dobou. Ak hľadáte niečo na bežné každodenné nosenie, niečo ležérne na voľný čas, vysoko reprezentatívne do práce či elegantné na slávnostné príležitosti, tak st...

Pánske oblečenie

Chcete zaujať a vyvolať svojím zjavom dobrý dojem? To, čo na to potrebujete, je práve kvalitné, starostlivo vybrané oblečenie, ktoré nesie punc klasiky a zároveň kráča s dobou. Ak hľadáte niečo na bežné každodenné nosenie, niečo ležérne na voľný čas, vysoko reprezentatívne do práce či elegantné na slávnostné príležitosti, tak ste tu správne. Keďže sme si vedomí toho, aké dôležité je dobre vyzerať, vybrali sme pre vás to najlepšie pánske oblečenie.

Oblečením vyjadrujete svoje „ja“

Základom každej pánskej garderóby sú pánske košele – elegantné, luxusné, klasické i extravagantné. Stačí si len vybrať ten správny strih, potlač i materiál a máte oblečenie, ktoré po každej stránke vyhovuje súčasným módnym trendom. Košele vhodne dopĺňajú svetre pre mužov z príjemného mäkkého materiálu, ktoré svojmu nositeľovi zaistia dokonalý komfort a ochránia ho pred nepriaznivým počasím. V prípade, že neobľubujete svetre a stopercentne upravený sa cítite len vtedy, ak máte oblečené sako, určite oceníte nadčasové saká v jednofarebnom a károvanom prevedení. Starostlivo vybrané materiály a podrobne vypracované detaily podčiarknu váš perfektný zjav a dodajú patričné sebavedomie.

Detaily sú to, čo vás výrazne odlíši

Dokonalý gentleman si potrpí aj na maličkostiach. Preto sme pre vás prichystali výber ponožiek, ktoré ideálne doplnia sofistikovaný outfit alebo naopak, pripravia nečakané farebné prekvapenie. Čo by to bol za pánsky šatník, ak by neobsahoval klasické čierne ponožky? Potrebu týchto absolútne nevyhnutných súčastí oblečenia si uvedomuje azda každý muž. Čo však v prípade, ak chcete prostredníctvom svojho oblečenia vyjadriť veselú stránku svojej osobnosti alebo odľahčiť strohý zovňajšok? Farebné ponožky s jedinečným dizajnom vám okamžite dodajú nádych originality. Sú obzvlášť obľúbené u mladých mužov s kreatívnou povahou a zmyslom pre humor.

Viac

Oblečenie  Je tu 58 produkt.

na stránke
Zobraziť 55 - 58 z 58 položiek
!-- Facebook Pixel Code -->